|Matematika érettségi

Hatékony, személyre szabott felkészülést szeretnél matematika érettségid előtt, ahol csak Veled foglalkoznak? Úgy érzed, hogy abban az oktatási intézményben, ahol tanulsz, a csoportos oktatás során nem kapod meg a közép szintű matematika érettségihez elengedhetetlen tudást?

Mivel tudjuk elérni, hogy a matematika érettségire való felkészülésed igazán hatékony legyen?

  • Precíz, programszerű matematikaoktatással
  • Fiatalos légkörrel
  • Innovatív, jövőbe mutató oktatási módszerrel, mely high-tech alkalmazásokat is igénybe vesz

Az Open Mind Academy oktatásán olyan matematika tanárok közül választhatsz, akik szintednek, tudásodnak megfelelően a legtöbbet nyújtják Neked. Az sem probléma, ha nem Budapesten laksz: érettségi felkészítő tanóráinkon online, Skype segítségével is részt vehetsz!

A hagyományos oktatás keretein túl a tutorálás, mentorálás, academic coaching módszereit is használjuk, azonban mindig a tanulók meglévő tanrendjéhez és elvárásaihoz igazodunk. Olyan magas színvonalú, gondolkodás- és készségfejlesztő oktatásban lesz részed, melynek pozitív hatásait még a főiskolán, egyetemen is érzékelni fogod.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mit nyújt az Open Mind Academy módszertana?

– Célorientált, projektszemléletű oktatást akár angol nyelven is:

  1. A beiratkozásnál tisztázzuk és kitűzzük az elérendő tanulmányi célt: matematika év végi érdemjegy javítása, matematika érettségire, versenyre, felvételire való felkészülés, angol nyelv esetében: nyelvvizsga megszerzése
  2. Heti felosztású ütemtervet készítünk a kitűzött eredmény, a tanuló tudásának szintje, a heti óraszám és a teljes felkészülés optimális időtartamának összehangolásával
  3. Az előrehaladást folyamatos, tesztekből és feleletekből álló monitoring segítségével mérjük fel, és szükség szerint igazítjuk a projekttervet hozzá.

– Felkészült, haladó szellemiségű matematika tanárokat:

Jól tudjuk, hogy az érettségi vizsga, azon belül is a matematika érettségi a hagyományos, csoportos osztálytermi oktatás közepesen hatékony módszereinek köszönhetően rengeteg kihívást tartogathat, amellett, hogy eredménye viszont hatalmas szerepet játszik a továbbtanulásban.
Matematika tanáraink ennek tudatában, és a fiatalok gondolkozásmódjához illeszkedve oktatják a matematika legkülönbözőbb területeit. Ismerd meg matematika érettségire felkészítő tanárjainkat itt!

Tudj meg többet az Open Mind Academy sikereit hajtó hármas filozófiáról (tutorálás, academic coaching és mentorálás) itt!