|Üzleti angol

Szeretnéd már most megalapozni karriered? A legtöbb munkahelyen ma már elvárás az üzleti angol ismerete.

Akár nyelvvizsgára készülsz, akár más okból szeretnéd üzleti angolodat tovább fejleszteni, magasan képzett angol tanárjaink Oktatási Központunkban, valamint Skype-on is rendelkezésedre állnak. Az üzleti angol oktatása során az üzleti, munkahelyi világhoz kapcsolódó témákkal, valamint az angol üzleti kommunikáció szabályaival foglalkozunk. Különös figyelmet fordítva a kommunikáció hatékonyságára, rengeteg szituációs és célzott szókincsbővítő gyakorlattal színesítjük óráinkat. Az üzleti angolt közép- és felsőfokon oktatjuk – minden esetben a tanuló céljait, terveit szem előtt tartva.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Célorientált nyelvoktatás? Hogyan lehetséges?

  1. Az üzleti angol esetén is az oktatási program legelső lépése, hogy a tanuló tervei, tudásszintje valamint a rendelkezésre álló idő alapján meghatározzuk a közösen elérendő, reális célt
  2. Majd a tanuló időbeosztása, és egyéni tanulási tempóját figyelembe véve heti lebontású ütemtervet állítunk össze
  3. Folyamatos szóbeli és írásbeli monitoring alapján az előrehaladásról pontos visszajelzést adunk

Miben más az Open Mind Academy?

Igazán komplex oktatási programot kínálunk, melynek középpontjában a tanuló teljes körű előrehaladása, fejlődése áll – mind a tárgy ismeretét, mind általános képességeit tekintve.

Az oktatási programunk a következő elemekből épül fel:

  • Tutorálás: Az üzleti angol fejlesztéséhez speciális szókincs, témaismeret elsajátítása szükséges, melyhez rengeteg segédanyagot biztosítunk. Lényeges, hogy a tanuló kommunikációs képességeit fejlesszük, hiszen a munka világában a kommunikáció hatékonysága elsődleges prioritás.
  • Academic Coaching: A tárgyi tudás átadása mellett a tanuló általános készségeinek építése (koncentráció, vagy vizsgarutin) is programunk szerves részét képezi.
  • Mentorálás: Tanácsot adunk az egyéni tanulási stratégia kapcsán, segítünk a legmegfelelőbb felsőoktatási intézmény kiválasztásában, valamint a jelentkezés folyamatában is.

Szeretettel várjuk a budapesti, vidéki, illetve külföldi jelentkezőket is, hiszen angol tanárjaink Oktatási Központunkban, valamint Skype-on keresztül is rendelkezésedre állnak!