|Angol emelt szintű érettségi

Ki szeretnéd hozni a maximumot az angol emelt szintű érettségiből?

Ha angolból készülsz emelt szintű érettségit tenni, akkor a nyelvből feltehetőleg magas szintet sikerült már elérned: bőséges aktív és passzív szókinccsel rendelkezel, a nyelvtannal már rég nem gyűlik meg a bajod, és egy szinkron nélküli, anyanyelvi film sem tud zavarba hozni. Az Open Mind Academy abban tud segíteni, hogy kifejezetten az angol emelt szintű érettségi által támasztott követelményeknek is tökéletesen megfelelj – tapasztalataink szerint, ha a tanuló igazán sikeres érettségit szeretne tenni, az érettségi által vizsgált készségeket (olvasás, írás, hallásértés és beszéd) is mindenképp érdemes célzottan fejleszteni.

Ebben tudnak Neked segítséget nyújtani professzionális, fiatal, energikus tanáraink, legyen szó akár budapesti Oktatási Központunkban, akár Skype-on keresztül végzett oktatásról! Ha kedvet kaptál, vagy kérdéseid vannak az angol emelt szintű érettségi felkészítéssel kapcsolatban, az alábbi űrlapon keresztül tudod felvenni a kapcsolatot velünk:

Szeretnék többet megtudni!

Az Open Mind Academy komplex oktatási programja tartalmazza:

  • A tanulási ütemterv egyénileg rád szabott változatát, melyet tudásszintedhez, céljaidhoz és más elfoglaltságaidhoz igazítunk.
  • Az előrehaladás tesztek segítségével végzett, folyamatos monitoringját, illetve az eredmények grafikonon való prezentálását
  • Eredményeid alapján folyamatos értékelést, visszajelzést az aktuális tudásszintedről.

Mindez az Open Mind Academy szakmai vezetőjének felügyelete alatt történik, biztosítva ezzel az oktatás stabilan kiemelkedő színvonalát.

Hogy járulunk hozzá az angol emelt szintű érettségi sikeréhez?

  1. Tutorálás alatt az angol nyelvhez tartozó tárgyi tudás minél intenzívebb átadását és a típusfeladatok alapos begyakoroltatását értjük, mely során kiemelten foglalkozunk az angol emelt szintű érettségi által mért készségekkel és típusfeladatokkal (szövegértés, írás, hallásértés és beszéd). Fontosnak tartjuk a nyelvtudás aktívvá tételét: ez különösen az írás –és beszédkészségek javulásában nyilvánul majd meg.
  2. Az élet nem csak a tárgyi tudásból áll! Nem feledkezünk meg a tanuló egyéniségén, képességein alapuló fejlesztésről sem: a kreativitás, a koncentráció erősítése mellett a kritikai gondolkozás és a magabiztos vizsgarutin megszerzését is szem előtt tartjuk – ez az oktatásunk Academic Coaching aspektusa.
  3. Mentorálást is végzünk, hiszen tanulóinkat tanácsokkal látjuk el a személyes tanulási stratégia kialakítása és javítása kapcsán, valamint segítséget nyújtunk a felsőoktatási intézmények kiválasztásában, valamint a képzésekre való jelentkezésben is.

Szeretettel várjuk a budapesti, vidéki, illetve külföldi jelentkezőket is, hiszen angol tanárjaink Oktatási Központunkban, valamint Skype-on keresztül is rendelkezésedre állnak!